A Touch of Evil - Hero Pack
Tillverkare
Flying Frog Production
Spelare
2-8
Speltid
120 minuter
Webb
http://www.flyingfrog.net
Ca Pris
250:-
 
  Intryck: 5     Innehåll: 6   11
 
 

Inte nog med att det är blankt, det är svårt att öppna också! Hero Packet till A Touch of Evil  levereras i en blank, fin kartong och innehåller fyra blanka fina nya hjältar (med tillhörande plastfigurer) och en ny skurk som kan förpesta tillvaron för både gamla och nya hjältar. A Touch of Evil håller med andra ord måttet – sådant det är – grafiskt. Allt är blankt och svårt att blanda, men det smälter bra in med resten av spelet. Om det är bra eller dåligt lämnar jag åt läsaren.

Vad är nytt då? Fyra hjältar som kompletterar grundutbudet bra, det är The Scarlet Shadow som är en stridsbetonad spelarperson, klädd i röd näsduk och med en musköt i högsta hugg, Lucy Hanbrook som  är rejält nyfiken (hon startar med 4 i investigation istället för 2) och lite mer spirituell, Harlow Morgan som är min favorit i den här högen, han är riktigt listig och han är uppfinnare! Rent tekniskt inte den bästa spelarpersonen, men vem kan tycka illa om en uppfinnare? Sedan är det också Adrianna, som förmodligen spelmekaniskt är den bästa spelarpersonen. Hon är blind och har förhöjda sinnen, vilket kommer väl till pass när det är dags att undersöka åldermännen i staden.

Skurken är The Necromancer, och vem älskar inte att hata nekromantiker? Han använder vampyrens minions och det funkar bra. Han kan dessutom förvandla åldermännen som dör under spelets gång till zombieåldermän, och i och med det har Flying Frog sålt in mig totalt på Hero Packet. Jag älskar helt enkelt zombies.

Med i Hero Packet finns fyra nya kort till de olika platser som finns på orginalbrädet och sex nya eventkort. Det finns också ett par nya regler – en del av de hjältar som finns med i paketet har tidigare varit allierade till hjältarna. Om de dyker upp i spel tas de helt sonika bort, för att undvika problem.

Hero Pack är ett trevligt tillägg till A Touch of Evil. Det är inte oumbärligt på något sätt, det bryter inte mekaniken och skurken är obetalbart charmig. På det stora hela ett mysigt tillägg till ett mysigt spel.

Text: Åsa Roos


 
  Sätt ditt eget betyg på A Touch of Evil - Hero Pack!
  Intryck:
1...Usel
2...Dålig
3...Undermålig
4...En besvikelse
5...Godkänd
6...Bra
7...Inspirerande
8...Så ska det göras
9...Wow! Cool!
10...Mästerlig!
Innehåll:
1...Usel
2...Dålig
3...Undermålig
4...En besvikelse
5...Godkänd
6...Bra
7...Inspirerande
8...Så ska det göras
9...Wow! Cool!
10...Mästerlig!
 
   
 
  Totalt har 0 personer röstat.  
 
   
   
   

   
   
   
   

© Gillbring 2006