JA, jag vill köpa The Dark and Hairy Annals of Birger Barbaren, ett 68 sidor tjockt seriealbum tryckt helt i fyrfärg.
Birger Barbaren Birger Barbaren tar standardbilden av barbarer – muskulösa, trögtänkta och älskar att slåss – och vänder den till sin raka motsats. Denne baksluge tjocksmock utför gärna hjältedåd, men helst med minsta möjliga hjältemod. Hans äventyr har varit ett stående inslag i speltidningen Fenix sedan starten 2004. Här hittar du en komplett samling av serier från de första åtta åren samt en mängd skisser, outgivna strippar, gästserier och en utförlig triviasektion.

Birger Barbarens upphovsman Åke Rosenius har mycket mer än Birger på sitt samvete. Han har skrivit och illustrerat i svenska rollspel alltsedan tidigt 1990-tal (Birger kom ursprungligen till vid den tiden, som ett oanvänt utkast för speltidningen Rubicon) och i serieform skildrat spelhobbyn från insidan. År 2000 släpptes hans humoristiska rollspelsserier samlade i albumet The Handbok Anthology.

Portokostnad ingår
Porto 40:- ingår i priset.

Fyll i nedanstående formulär så skickar vi ett inbetalningskort till dig - och så fort du har betalat in pengarna till oss postar vi ditt seriealbum.

 


The Dark and Hairy Annals of Birger Barbaren 139:-

Namn

c/o


Adress


Postnummer      Ort

 
E-post


Övrigt

Jag intygar att jag som beställer är över 16 år

OBS!
Din beställning är bindande.

Skulle du glömma att betala skickar vi dig en påminnelse med en avgift på 35:-. Vid en eventuell andra påminnelse lägger vi på ytterligare 35:-.

Har du några frågor är du välkommen att maila fenix@speltidningen.se

 
     
 
 
© Gillbring 2012